Alla inlägg den 23 juni 2008

Av Sara Olsson - 23 juni 2008 22:09

23 Juni

Idag har njag och John varit tillsammans i ett år, och tiden har verkligen rusat förbi. Jag vet inte ens vad det är som vi har gjort tillsammans.

Det har hänt så mycket, sedan jag och John blev tillsammans.

Liz har fått två ungar till, jag har träffat nästan alla Johns systrar förrutom Mona. Patricia ska få barn, lika Mona och Monas äldsta dotter Kikkan.

Det har hänt så mycket, idag har t.ex jag och John varit och kollat på ringar. Eftersom vi har bestämmt oss att vi ska förlova oss.

 Eller, ja John fråga mig i Vintjärn om jag ville förlova mig med han, och självklart kan man inte säga nej till en sån bedårande kille.

Självklart sa jag ja direkt! <3

Hela dagen har varit hur underbar som helst. Började med att Patricia och Philip tittade förbi en sväng, sen kom John hemifrån jobbet och det blev lite porr ;) Haha !

Sen fick jag för mig att jag skulle baka en blåbärspaj, så då gjorde jag det. NBär jag tog ut den ur ungen så kom Benny och Inger, sen Liz och Philip och sen Patricia och Bam Bam.

Så vi fika lite bland annat med kokosbollar och sockerkaka.

Pajen får vänta eftersom den tydligen skulle stå på kylning.

Nu sitter jag här efter ett hårt pass porr och väntar på att Liz ska komma och se en bra film med mig. Vet ej vad det blir för film, men det blir väl någon bra får vi hoppas på iaf.

Angående förlovningen så tyckte Låke och Hannah att det var så gulligt, när John gick ner på knä, så har dem också kommit fram till att förlova sig.

Det sluta med att Olle stod och grät för han tyckte det var så gulligt.

Haha xD

Han är väldans söt Olle, och snäll.


Ja, som ni förstod så har vi varit i Vintjärn nu över midsommar och firat med allt möjligt folk. [ Kolla in bdb för bilder ]


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards